Mat

Precis vid strandkanten ligger gårdsvikens hjärta – restaurangen. I möjligaste mån bygger vi menyn på lokala råvaror som rökt makrill och skaldjur från viken, eller kantareller, lingon och älg från skogarna intill. Vi är alltid på jakt efter det genuint bohuslänska, vi fördjupar oss gärna i gamla kokböcker och inspireras av små lokala mat- och dryckesproducenter. Under samma tak hittar du vårt café där du kan krypa in när det regnar och njuta av kaffe, hembakta kakor och glass.

Caféet

I gårdsvikscaféet börjar vi dagen med att baka eget surdegsbröd, det finns både till försäljning och på vår frukostbuffé. Från klockan 8 till 10 står buffén dukad för våra hotellgäster likväl som för andra som önskar. Vi satsar på en klassisk svensk frukost med bacon, äggröra och våfflor som det lilla extra.

Från klockan 11 är du hjärtligt välkommen att smaka på våra hembakade kakor, äta en enklare lunch, svalka dig med en glass eller avnjuta en kopp kaffe hos oss.

Vi gör fikakorgar och lunchpaket som är perfekta för en utflykt.

Öppettider:

  • Under försäsong har vi öppet Lördag – Söndag kl. 8 -16
  • Under högsäsong midsommar t.o.m. vecka 34 har vi öppet alla dagar kl. 8 – 16

 

Restaurangen

Möt kvällen på första parkett mot havet. I restaurangen erbjuder vi en a la carte meny komponerad av våra duktiga kockar med lokala råvaror i fokus. Vi serverar öl och vin från lokala dryckesleverantörer och arrangerar generösa grillkvällar som brukar ge stor uppslutning och en härlig stämning. Självklart har vi en barnmeny med enkla rätter för de små. På lördagar under sommaren serverar vi grillbuffé på vår uteservering se vår facebooksida för mer detaljer samt tema för kvällen.

Öppettider:

  • midsommar t.o.m. vecka 34. Dagligen kl. 17 – sent

Välkommen både du som bor på anläggningen, i närområdet eller är förbipasserande!