Café & restaurang

Caféet och restaurangen har stängt för säsongen, välkomna åter nästa sommar!

Beläget precis vid strandkanten har vi gårdsvikens hjärta, sommarcaféet. En plats där människor kan samlas, mötas, krypa in när det regnar, avnjuta en lyxig eller vanlig kopp kaffe, äta en god söndagsmiddag eller svalka sig med en glass. Vi har en stor passion för mat och smak och kommer att göra vårt bästa för att förse alla som önskar med färskt bröd om morgnarna. Vi arbetar i största möjliga mån ekologiskt och närproducerat.

Caféet

Med en doft av nybakt slår vi upp dörrarna i vårt café kl 8 varje morgon och vi serverar vår frukostbuffé fram till kl 10. Därefter är du hjärtligt välkommen att smaka på vårt hembakta fikabröd, äta en enklare lunch, svalka dig med en glass eller avnjuta en välgjord kopp kaffe hos oss. Vi har också färdiga fikakorgar och hembakt bröd till försäljning. Caféet slår igen kl 18. Välkommen både du som bor på vår anläggning, i närområdet eller är förbipasserande.

Restaurangen

Vår restaurangen är öppen fredag-söndag mellan klockan 18 och 21. I menyerna för både fika och mat plockar vi upp influenser från det genuina Bohuslän och vi arbetar med lokala leverantörer av fisk, bär och vin. Vi försöker tillaga så mycket som möjligt från start och att grönsakerna, mjölet och köttet är ekologiskt närproducerat ser vi som en självklarhet.

Genomgående för utbudet är att vi tagit intryck av traktens historia som kurort, samt våra tankar om hållbarhet och genuint mathantverk. Och självklart vad vi själva tycker är gott.

Varmt välkomna på en god helgmiddag vid vattnet!

Vi har fullständiga rättigheter.