Mat

Precis vid strandkanten ligger gårdsvikens hjärta – restaurangen Faster Ann´s. Vi bygger vår meny på lokala råvaror som fisk och skaldjur från viken, eller svamp och vilt från skogarna intill. Vi är alltid på jakt efter det genuint bohuslänska, vi fördjupar oss gärna i gamla kokböcker och inspireras av lokala mat- och dryckesproducenter. Restaurangen ligger precis vid vattenbrynet och har en härlig uteservering mot solnedgången. Under dagen serveras fika och enklare mat. På kvällen serveras middag.

Varmt välkomna!

På dagen

Under dagtid serveras enklare lunch till vilken man kan få sig en kall öl eller ett glas vin. Vi serverar också fika med hembakade kakor, glass och kaffe.

Nu är säsongen igång och vår Söndagsbrunch är tillbaks!

Söndagar mellan 16/4-21/5 dukar vi upp med nybakat bröd, vällagrade ostar, krispiga sallader, goda röror, hembakta kakor, varma rätter, kallar rätter, och något både för den nyttige och den onyttige. Är det soligt och varmt öppnar vi uteserveringen vid havet, är det regnigt och ruggigt tänder vi en brasa i kaminen i matsalen.

Den tidiga sittningen är mellan klockan 10:00-12:00, den senare kl 12:30-14:30. Boka här eller via vår reception.

Brunchen kombineras med fördel med en söndagspromenad längs havet eller varför inte med ett bastubad på vår vedeldade bastuflotte?

På kvällen

På kvällen serverar vi middag från skogen och havet. Det går även fint att komma förbi för något att dricka i solnedgången, antingen framför brasan eller i en däcksstol vid havet. Vi byter meny med jämna mellanrum. Menyn för tillfället hittar ni här!

Säsongen 2023:

Vi öppnar restaurangen vecka 14, och håller sen öppet enligt fölajnde:

  • drop-in fredag och lördag från klockan 18 till sent.
  • torsdag och söndag är restaurangen öppen förutsatt att man bokar bord minst en vecka innan. Har vi inga bokningar kan hända att vi tar lite ledigt. Ni är alltid välkomna att ringa oss och fråga!

Större sällskap kan abonnera restaurangen även andra tider.