Café & restaurang

Caféet och restaurangen har nu öppnat för säsongen, varmt välkomna!

Beläget precis vid strandkanten och med en härlig uteservering hittar ni gårdsvikens hjärta, sommarcaféet. En plats där människor kan mötas, krypa in när det regnar, avnjuta en kopp kaffe, äta söndagsmiddag, svalka sig med en glass eller njuta av ett glas vin i solnedgången. Vårt mål är att maten vi serverar ska vara vällagad, gärna innehålla lokala och traditionella smaker och baseras på ekologiska eller närproducerade råvaror. Vi är en liten verksamhet och serverar hellre få rätter som vi gör bra och från grunden, än en lång meny och halvfabrikat.

Caféet

Caféet öppnar den 5 maj och håller öppet på helger fram till midsommar. Mellan midsommar och 19 augusti har vi öppet alla dagar. Våra öppettider är 8-16.

Vi börjar dagen med att baka eget surdegsbröd och servera frukost. Från klockan 8 fram till klockan 10 står vår frukostbuffé dukad för våra hotellgäster lik väl som för alla andra. Vi satsar på en klassiska svensk frukost med bacon, äggröra och våfflor som det lilla extra.

Från klockan 10 är du hjärtligt välkommen att smaka på våra hembakade kakor, äta en enklare lunch, svalka dig med en glass eller avnjuta en kopp kaffe hos oss.

Vi gör fikakorgar och lunchpaket som är perfekta för en utflykt.

Välkommen både du som bor på anläggningen, i närområdet eller är förbipasserande!

Restaurangen

Vår restaurangen är öppen torsdag-söndag från klockan 18, mellan den 23 juni och 26 augusti. 

Vi serverar ett mindre antal rätter som vi själva gjort från grunden och byter meny var annan vecka. Vi har fullständiga rättigheter. Välkomna på en god middag vid havet!