Mat

Precis vid strandkanten ligger gårdsvikens hjärta – restaurangen Faster Ann´s. Vi bygger vår meny på lokala råvaror som fisk och skaldjur från viken, eller svamp och vilt från skogarna intill. Vi är alltid på jakt efter det genuint bohuslänska, vi fördjupar oss gärna i gamla kokböcker och inspireras av lokala mat- och dryckesproducenter. Restaurangen ligger precis vid vattenbrynet och har en härlig uteservering mot solnedgången. Under dagen serveras brunch, fika, glass och enklare mat och på kvällen serveras middag. Läs mer om öppettider och meny nedan.

Varmt välkomna!

Öppettider 2024

Restaurangen öppnar för säsongen den 25/4 och håller då öppet kl 16-sent, torsdag till söndag. Boka bord i förväg om du önskar komma en torsdag eller söndag för om vi inte har några bokningar kan hända att vi stänger tidigare dessa dagar.

Måndag-onsdag kan man som gäst hos oss boka en matkasse med middag att förbereda i stugan. Man kan även beställa picknick-korg med lunch samt vårt grillpaket.

Brunch serverar vi på söndagar i maj och september

Restaurangen har öppet alla dagar från midsommar fram till 18/8. Lördagar från 29/6- 17/8 anordnar vi grillbuffé på uteserveringen.

19/8-13/10 har vi öppet restaurangen torsdag till söndag. Övriga dagar kan man som gäst hos oss boka en matkasse med middag att förbereda i stugan. OBS! Lördagarna 24 samt 31 augusti är restaurangen abonnerad. Då ordnar vi gärna med middag för tillredning i stugan för er gäster som bor hos oss.

Husvagnskiosken!

Nytt för 2024 är vår husvagnskiosk som vi precis byggt klart. I denna serverar vi supersmarriga glassburgare (chocolatechip-cookies med glass, sås och strössel däremellan) och glass-croissant med rostade hasselnötter och chokladsås. Dessutom serveras korv, lunch-wraps, kaffe, fika, frukt och hemmagjort iskaffe.

Öppettider:

Juni:

  • Lördag och söndag kl. 11-16
  • Nationaldagen och 7 juni kl. 11-16
  • Skolavslutningsdagen (12 juni) 11-14
  • Midsommarafton 11-16

Efter midsommarafton: alla dagar 11-16 fram till 18 augusti.

Restaurangen Faster Ann´s

Vår Restaurang Faster Ann´s har öppet på kvällarna torsdag till söndag under våren och varje dag från midsommar. Vi serverar klassiska lokala rätter på råvaror som fisk och skaldjur från havet, eller svamp och vilt från skogen. Vi är alltid på jakt efter det genuint bohuslänska, vi fördjupar oss gärna i gamla kokböcker och inspireras av lokala mat- och dryckesproducenter. Restaurangen ligger precis vid vattenbrynet och har en härlig uteservering mot solnedgången.

Menyn för sommaren hittar ni här.

Bruncher

På söndagar under maj och september dukar vi upp vår mysiga brunch. Vi dukar upp med nybakat bröd, vällagrade ostar, krispiga sallader, goda röror, hembakta kakor, varma rätter, kallar rätter, och något både för den nyttige och den onyttige.
Är det soligt och varmt öppnar vi uteserveringen vid havet, är det regnigt och ruggigt tänder vi en brasa i kaminen i matsalen.

Vi kör en tidig sittningen mellan klockan 10:00-12:00 och en sen 12:30-14:30.

Brunchen kombineras med fördel med en söndagspromenad längs havet eller varför inte med ett bastubad på vår bastuflotte? Boka här eller via receptionen.

När vi inte har öppet…

Övriga tider kan vi fortfarande öppna upp för större sällskap. Om ni är intresserade av detta skickar ni en förfrågan till bokning@anfasterod.se

Vi erbjuder också picknick-korgar med en stadig lunch att ta med på utflykten samt grillpaket med korv och bröd, kokkaffe, marshmallows och ved. Dessa bokas via hemsidan eller vår reception.

Och på gångavstånd har vi finns restauranger som serverar finfin mat