Boendet

På Anfasteröd Gårdsvik lever och sover man gott. Vi erbjuder både historiska och moderna boenden med fantastisk havsutsikt och som renoverats varsamt i tidsenligt kurortsanda. Om du så önskar kan du komma naturen ännu närmre genom att bo i våra inredda tält som är placerade på våra mysigaste smultronställen, eller ta med dig ditt eget semesterboende till en av våra fina campingtomter. I vårt café serverar vi frukost och säljer nybakat bröd varje dag hela sommaren.

Badstugorna

Våra nyrenoverade badstugor: ligger på en klippa 20 meter från vattenbrynet med en härlig altan mot havet och solnedgången. Stugorna har inretts med inspiration från den närliggande sekelskiftes kurorten Lyckorna, men med dagens bekvämligheter såsom dusch och wc, kök med diskmaskin och en skön dubbelsäng. I det kombinerade kök/vardagsrummet finns även en bäddsoffa för två. Du kommer till en bäddad säng, mjuka handdukar och slutstädningen fixar vi och frukost serveras i caféet.

Pris: från 1099kr/dygn för två personer

Boka

Våra nybyggda badstugor: I dessa sprillans nya stugor har allt man behöver plus vackra detaljer från sekelskiftets kurortsliv. Stugan har ett dubbelrum, dusch/ wc, kök med diskmaskin, loft med två sängar och en underbar altan under tak. Havet ligger precis framför och receptionen ett stenkast bort. Du kommer till en bäddad säng, mjuka handdukar och slutstädningen fixar vi och frukost serveras i caféet.

Pris: från 1299kr/dygn för två personer

Boka

Historiska boenden

Sjöstugan

I detta hus från 1800-talet, placerat för sig själv på en öppen strandäng bodde ursprungligen gårdens smed. Huset har renoverats med varsam hand i historisk anda och har idag sex bäddar fördelat på tre rum, dusch/wc och kök med diskmaskin. Här får du en egen trädgård med utemöbler, grill och med och havet som närmsta granne. Du kommer till en bäddad säng, mjuka handdukar och slutstädningen fixar vi, och frukost serveras i vårt café vid havet.

Pris: från 1299kr/dygn för 2 personer

Boka

Grindstugan

Grindstugan byggdes på 1800-talet som arbetarbostad och renoverades under 2017 med varsam hand och i historisk anda. Idag inrymmer huset två lägenheter med gemensam trädgård och med var sin uteplats. Läget är perfekt för golfentusiasten då den ligger 50 meter från första tee på Lyckorna Golfklubb. Lägenheterna har fyra respektive fem bäddar, kök, dusch och wc. I lägenheten på bottenvåningen finns en vacker glasveranda och ett större kök med diskmaskin. Du kommer till en bäddad säng, mjuka handdukar och slutstädningen fixar vi, och frukost serveras i vårt café vid havet.

Pris: från 1099kr/dygn för två personer

Boka

Bekväm tältning

Ta naturupplevelsen till en bekvämare nivå och upplev den lyxigare formen av tältning. På en klippa med fantastisk havsutsikt, eller under bokskogens lummiga bladverk, kan du uppleva våra tält. De har golv, värme, badrum med WC och dusch, kök, sköna sängar och till och med ett sovloft, samtidigt som du fortfarande hör vinden susa i träden och fåglarna kvittra genom tältduken.  Du kommer till en bäddad säng, mjuka handdukar och slutstädningen fixar vi, och frukost serveras i vårt café vid havet.

Pris: 1600 kr/dygn

Boka

Örnnästet

På en klippa, 40 meter över havet, ligger ”Örnnästet” med vidunderlig utsikt över fjorden. I denna moderna villavagn finns ett sovrum med dubbelsäng, ett kombinerat kök/vardagsrum med en bäddsoffa för två, dusch/wc och en väl tilltagen altan utanför.

Pris: från 1000kr/dygn.

Boka

Eget boende

Campingtomter

Ingen av våra campingtomter är den andra lik där de klättrar upp för de olika klippavsatserna och platåerna på berget. Det som de flesta har gemensamt är dock havsutsikten. Vi har ca 200 platser i varierande storlek, de flesta med både el och avlopp. Majoriteten av platserna är säsongsplatser. Säsongen 2018 varar från 20 april till 16 september och avgiften är 14000 kr. Det finns möjlighet att förvara sin vagn på sin campingtomt under vintern.

Husbil/ Husvagn/ Tält

Vi har även tillfälliga campingplatser, alla i vackra lägen med eller utan el.

Läs mer om