Boendet

På Anfasteröd Gårdsvik lever och sover man gott. Vi erbjuder både historiska och moderna boenden med fantastisk havsutsikt som renoverats varsamt i tidsenligt kurotsanda. Om du så önskar kan du komma naturen ännu närmre genom att bo i våra inredda tält som är placerade på våra mysigaste smultronställen, eller ta med dig ditt eget semesterboende till en av våra fina säsongsplatser. I vårt café serverar vi frukost och säljer nybakat bröd varje dag hela sommaren.

Badstugorna

Våra nyrenoverade badstugor: ligger på en klippa 20 meter från vattenbrynet med en härlig altan mot havet och solnedgången. Stugorna har inretts med inspiration från den närliggande sekelskiftes kurorten Lyckorna, men med dagens bekvämligheter såsom dusch och wc, kök med diskmaskin och en skön dubbelsäng. I den kombinerade kök/vardagsrummet finns även en bäddsoffa för två. Du kommer till en bäddad säng, mjuka handdukar och slutstädningen fixar vi.

Pris: Lågsäsong: från 1099kr/dygn, Högsäsong: från 1299 kr/dygn.

Boka

Våra nybyggda badstugor: I dessa sprillans nya stugor som blir tillgängliga i mitten av juli har allt man behöver inklusive vackra detaljer från sekelskiftet, här kan du leva det sanna kurortslivet. Stugan har ett dubbelrum, dusch/ wc, kök med diskmaskin, loft med två sängar och en underbar altan under tak. Havet ligger precis framför och receptionen ett stenkast bort.

Pris: Lågsäsong: från 1299kr/dygn, Högsäsong: från 1499kr/dygn.

För mer information och bokning kontakta receptionen.

Historiska boenden

Sjöstugan

I detta hus från 1800-talet, placerat för sig själv på en öppen strandäng bodde ursprungligen gårdens smed. Huset har renoverats med varsam hand i historisk anda och har idag sex bäddar fördelat på tre rum, dusch/wc och kök med diskmaskin. Här får du en egen trädgård med utemöbler, grill och med och havet som närmsta granne.

Pris: Lågsäsong: från 1200kr/dygn, Högsäsong: från 1400 kr/dygn, Veckohyra: från 7500 kr/vecka.

Boka

Grindstugan

Grindstugan byggdes på 1800-talet som arbetarbostad och renoverades under 2017 med varsam hand och i historisk anda. Idag inrymmer huset två lägenheter med gemensam trädgård och med var sin uteplats. Läget är perfekt för golfentusiasten då den ligger 50 meter från första tee på Lyckorna Golfklubb. Lägenheterna har fyra respektive fem bäddar, kök, dusch och wc. I lägenheten på bottenvåningen finns en vacker glasveranda och ett större kök med diskmaskin.

Pris: Lågsäsong: från 1000kr/dygn, Högsäsong: från 1200 kr/dygn, Veckohyra: från 6500 kr/vecka

Boka

Inredda tält

Kommer att erbjudas from mitten av juli, kontakta receptionen för mer information och bokning.

Örnnästet

På en klippa, 40 meter över havet, ligger ”Örnnästet” med vidunderlig utsikt över fjorden. I denna moderna villavagn finns en dubbelsäng och en bäddsoffa för två, dusch/wc och en väl tilltagen altan utanför.

Pris: Högsäsong: från 1000kr/dygn.

Boka

Eget boende

Säsongscamping

Ingen av våra säsongsplatser är den andra lik där de klättrar upp för de olika klippavsatserna och platåerna på berget. Det som de flesta har gemensamt är dock havsutsikten. Vi har ca 200 platser i varierande storlek, de flesta med både el och avlopp. Det finns fortfarande några platser kvar för säsongen 2017. Säsongen 2017 varar från 21 april till 17 september och avgiften är 13000 kr. Det finns möjlighet att förvara sin vagn på sin campingtomt under vintern.

Husbil/ Husvagn/ Tält

Vi har även tillfälliga campingplatser, alla i vackra lägen med eller utan el.

Bokning sker via telefon 0708-779943

Läs mer om