Boende

På Anfasteröd Gårdsvik lever och sover man gott. Våra historiska boenden har renoverats tidsenligt med varsam hand och våra nya stugor i vacker sekelskiftesstil tar dig tillbaka till gårdsvikens epok som kurort. Alla boenden är belägna nära hav och skog, men för dig som vill komma naturen riktigt nära erbjuder vi inredda glampingtält placerade på våra finaste smultronställen. Alla boenden har hotellstandard med bäddade sängar, mjuka handdukar och frukostbuffé i vår restaurang.

Badstugorna

Våra nyrenoverade badstugor: ligger på en klippa 20 meter från vattenbrynet med en härlig altan mot havet och solnedgången. Stugorna har inretts med inspiration från den närliggande sekelskiftes-kurorten Lyckorna, men har dagens bekvämligheter såsom dusch/wc, kök med diskmaskin och en skön dubbelsäng. I det kombinerade kök/vardagsrummet finns även en bäddsoffa för två.

Pris: från 1199 kr/dygn för 2 personer

Boka

I våra nybyggda badstugor: har man allt modernt man behöver, men förpackat i en vacker kurotsdröm. Stugan har ett dubbelrum, dusch/ wc, kök med diskmaskin, loft med två sängar och en underbar altan under tak. Havet ligger precis framför altanen och receptionen bara ett stenkast bort.

Pris: från 1399 kr/dygn för 2 personer

Boka

Historiska boenden

Sjöstugan

I ett litet rött hus, beläget helt för sig själv på en öppen strandäng bodde på 1800-talet gårdens smed. Huset har renoverats varsamt i historisk anda och erbjuder sex bäddar fördelade på tre rum, dusch/wc och kök med diskmaskin. Här får du en egen trädgård med utemöbler, grill och närhet till både gårdsvikens reception, badplats, restaurang och Lyckorna golfklubb. Här bor du med havet som närmsta granne.

Pris: från 1399 kr/dygn för 2 personer

Boka

Grindstugan

Grindstugan byggdes på 1800-talet som arbetarbostad och renoverades under 2017. Idag inrymmer huset två lägenheter med gemensam trädgård och var sin uteplats. Grindstugan är belägen 50 meter från första tee på Lyckorna Golfklubb, perfekt för golfentusiasten. Lägenheterna har fyra respektive fem bäddar, kök, dusch och wc. I lägenheten på bottenvåningen finns en vacker glasveranda och ett större kök med diskmaskin.

Pris: från 1199 kr/dygn för 2 personer

Boka

Fröken Nilssons stuga

I en egen trädgård med utsikt över havet ligger denna klassiska sportstuga från 1940-talet med charmiga originaldetaljer. Stugan är nyrenoverad och har ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum, kök och badrum med dusch/wc samt en möblerad veranda mot havet. Till stugan finns även en gäststuga med våningssäng och ett eget badrum.

Pris: från 1199 kr/dygn för 2 personer.

Boka

Bekväm tältning

Jo, du kan komma naturen ännu närmre utan avkall på komfort. På en klippa med fantastisk havsutsikt, eller under bokskogens lummiga bladverk blir du ett med naturen i våra bekväma safaritält. De har badrum med dusch/wc, kök, värme, sköna sängar och till och med ett sovloft. Härifrån hör du vinden susa i träden och fåglarna kvittra genom tältduken. Detta är vad vi kallar glamping!

Pris: 1700 kr/dygn för 2 personer

Boka

Våra Örnnästen

För dig som inte räds höjder. På en klippa 40 meter över havet ligger våra två “Örnnästen” med vidunderlig utsikt över fjorden. I dessa moderna modulboenden finns ett sovrum med dubbelsäng, ett kombinerat kök/vardagsrum med en bäddsoffa för två, dusch/wc och en väl tilltagen altan med matplats.

Pris: 1199 kr/dygn för 2 personer

Boka

Eget boende

Campingtomter

Ingen av våra campingtomter är den andra lik där de klättrar uppför bergets klippavsatser och platåer. Men, den minsta gemensamma nämnare är havsutsikten. Vi har ca 200 platser i varierande storlek, de flesta med både el och avlopp. Majoriteten av platserna är säsongsplatser. Säsongen 2019 varar från 19 april till 15 september. Hos oss finns möjlighet att förvara sin vagn på sin campingtomt under vintern.

Pris: Säsongsavgift 14 600 kr

Husbil/ Husvagn/ Tält

För er som fått tips om oss eller som impulsivt svängt av E6:an har vi även tillfälliga campingplatser, alla i vackra lägen, med eller utan el. Dessutom har vi ett antal enklare campingstugor.

Pris exempel: Husbilsplats inklusive el från 270 kr per dygn.

Camping i Bohuslän

Bohusläns campingar erbjuder en stor variation av boendeformer, från husvagnstomter till lyxiga glampingtält och hotellstugor. Många campingplatser har dessutom ett fantastiskt naturnära läge i skärgården och kan erbjuda båtturer, cykelstigar, salta bad, fiske, djupa skogar, trevliga restauranger och fantastiska vandringsleder. Hittar du inte det du söker hos oss? Leta gärna vidare hos våra kollegor.

Läs mer

Läs mer om