Boende

På Anfasteröd Gårdsvik lever och sover man gott. Våra historiska boenden har renoverats tidsenligt med varsam hand och våra nya stugor i vacker sekelskiftesstil tar dig tillbaka till gårdsvikens epok som kurort. Alla boenden är belägna nära hav och skog, men för dig som vill komma naturen riktigt nära erbjuder vi inredda glampingtält placerade på våra finaste smultronställen. Alla boenden har hotellstandard med bäddade sängar, mjuka handdukar och frukost ingår. Letar du företagsboende eller veckohyra klicka här.

Badstugorna

Våra badstugor: ligger på en klippa 20 meter från vattenbrynet med en härlig altan mot havet och solnedgången. Stugorna har inretts med inspiration från den närliggande sekelskiftes-kurorten Lyckorna, men har dagens bekvämligheter såsom dusch/wc, kök med diskmaskin och en skön dubbelsäng. I det kombinerade kök/vardagsrummet finns även en bäddsoffa för två.

Boka

I våra Loftstugor: har man allt modernt man behöver, men förpackat i en vacker kurortsdröm. Stugan har ett dubbelrum, dusch/ wc, kök med diskmaskin, loft med två sängar och en underbar altan under tak. Havet ligger precis framför altanen och receptionen bara ett stenkast bort.

Boka

Historiska boenden

Sjöstugan

I ett litet rött hus, beläget helt för sig själv på en öppen strandäng bodde på 1800-talet gårdens smed. Huset har renoverats varsamt i historisk anda och erbjuder sex bäddar fördelade på tre rum, dusch/wc och kök med diskmaskin. Här får du en egen trädgård med utemöbler, grill och närhet till både gårdsvikens reception, badplats, restaurang och Lyckorna golfklubb. Här bor du med havet som närmsta granne.

Boka

Grindstugan

Grindstugan byggdes på 1800-talet som arbetarbostad och renoverades under 2017. Idag inrymmer huset två lägenheter med gemensam trädgård och var sin uteplats. Grindstugan är belägen 50 meter från första tee på Lyckorna Golfklubb, perfekt för golfentusiasten. Lägenheterna har fyra respektive fem bäddar, kök, dusch och wc. I lägenheten på bottenvåningen finns en vacker glasveranda och ett större kök med diskmaskin.

Boka

Fröken Nilssons stuga

I en egen trädgård med utsikt över havet ligger denna klassiska sportstuga från 1940-talet med charmiga originaldetaljer. Stugan är nyrenoverad och har ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum, kök och badrum med dusch/wc samt en möblerad veranda mot havet. Till stugan finns även en gäststuga med våningssäng och ett eget badrum.

Boka

Glamping

Jo, du kan komma naturen ännu närmre utan avkall på komfort. På en klippa med fantastisk havsutsikt, eller under bokskogens lummiga bladverk blir du ett med naturen i våra bekväma glampingtält. Dessa har badrum med dusch/wc, kök, värme, sköna sängar och till och med ett sovloft. Härifrån hör du vinden susa i träden och fåglarna kvittra genom tältduken. Det är vad vi kalla glamping! Utöver dessa två tält har vi även två mindre glampingtält med fyra bäddar i tältet och med eget kök och badrum i en separat bod. Lakan/frotté, frukost och slutstäd ingår alltid i priset.

Boka

Våra Örnnästen

För dig som inte räds höjder. På en klippa 40 meter över havet ligger våra två “Örnnästen” med vidunderlig utsikt över fjorden. I dessa moderna modulboenden finns ett sovrum med dubbelsäng, ytterligare ett mindre rum med två bäddar, ett kombinerat kök/vardagsrum med en bäddsoffa, dusch/wc och en väl tilltagen altan med matplats.

Boka

Eget boende

Campingtomter

Ingen av våra campingtomter är den andra lik där de klättrar uppför bergets klippavsatser och platåer. Men, den minsta gemensamma nämnare är havsutsikten. Vi har ca 200 platser i varierande storlek för både tält, husbil och husvagn. De flesta av dessa platser är säsongsplatser, läs mer om säsongscampingen här. In-checkning är kl.13:00 för campingtomterna och ut-checkning senast kl.12:00. Platserna bokas enklas via hemsidan.

Boka

Camping i Bohuslän

Bohusläns campingar erbjuder en stor variation av boendeformer, från husvagnstomter till lyxiga glampingtält och hotellstugor. Många campingplatser har dessutom ett fantastiskt naturnära läge i skärgården och kan erbjuda båtturer, cykelstigar, salta bad, fiske, djupa skogar, trevliga restauranger och fantastiska vandringsleder. Hittar du inte det du söker hos oss? Leta gärna vidare hos våra kollegor.

Läs mer

Läs mer om