Kontakt & bokning

Anfasteröd Gårdsvik hittar du mellan havsstranden och bergets fot i utkanten av Lyckorna, i Ljungskile. Ljungskile ligger 7 mil norr om Göteborg och hit finns goda förbindelser med tåg och buss. Vi ser fram emot ditt besök, hör gärna av dig med frågor till 0708-70 72 70 eller skicka ett mejl till info@anfasterod.se.

Varmt välkommen att boka din vistelse här:

Boka din vistelse här

Öppettider

Våra hotellboenden samt tillfällig camping har öppet 31 mars – 5 november år 2023.

Säsongscampingen har öppet 14 april – 17 september år 2023.

Restaurangens öppettider hittar ni under ”mat”.

Bastun är bokningsbar året om beroende på väder och vind, med undantag för januari då bastun inte går att boka pga underhåll.

Telefontider

Ni når oss på 0708-707270

Reception & bokning når ni via anknytning # 1

November till april: måndagar och fredagar kl 09:00-15:30

April till november: alla dagar 09:00 – 15:30 (under högsäsong och helger förlänger vi våra telefontider).

 

För frågor om säsongscamping använd anknytning # 4

April till november: alla dagar 09:00 – 15:30

 

Restaurangen har anknytning # 2

Telefontiden för restaurangen är: 09-15:30 torsdag till söndag från 31 mars till 5 november. Under sommaren då vi har öppet alla dagar svarar vi mellan kl 09:00 och 21:00.

För akuta ärenden når ni vår jour via 0708-707270 och anknytning #9. 

Hitta till oss

Anfasteröd Gårdsvik
Ljungs åker 112
459 91 Ljungskile
Sweden

Anfasteröd Gårdsvik, Ljungskile, Sweden

Förbindelser

Till Ljungskile

Ljungskile har goda förbindelser med Göteborg söderut och Strömstad norrut. Från Göteborg ankommer bussar och tåg till Ljungskile ungefär en gång per timme under dagtid. Tidtabellen hittar du på www.vasttrafik.se

 

Från Ljungskile till Anfasteröd Gårdsvik

Med buss

Från centrala Ljungskile går det att ta sig nästan hela vägen ut till oss med lokaltrafiken som opereras av Västtrafik. Hållplatsen närmast vår anläggning heter Hummervägen och ligger vid Lyckorna golfklubb. Från hållplatsen är det sen ca 1,2 kilometer kvar att gå till vår anläggning. Om ni önskar kan vi ordna med upphämtning vid stationen i Ljungskile.

 

Med cykel

Det går att hyra cykel hos LO Multisport i Ljungskile för att ta sig ut till oss. Det går även att hyra cyklar på plats. Cyklarna hyrs ut av Uddevalla Turism och bokas via www.boka.uddevalla.com Nycklar och hjälm får du där du valt att hämta ut cykeln efter att du genomfört bokning och betalning.

 

Med skärgårdsbåt

Ett annat alternativ för att ta sig sista biten ut till oss är att ta Skärgårdsbåten från Ljungskile båthamn, ca 500 meter från busstationen. Notera att den bara avgår en gång per dag.

Skärgårdsbåtarna, avgår även från Uddevalla dagligen under sommaren och är ett mycket trevligt sätt att ta sig till oss kollektivt från Uddevalla. Tidtabellen hittar du på skärgårdsbåtarnas hemsida: http://www.skargardsbatarna.com

 

Med egen båt

Kommer ni med egen båt finns ett fåtal gästplatser vid våra småbåtsbryggor. Förtöjning sker med stäv mot bryggans nock och med egen dragg. Max vikt är 2,5 ton. Vattenskotrar får ej förtöja vid vår anläggning.

 

Till fots

För den som vill vandra kan man gå Kuststigen ut till oss från Ljungskile. Sträckan går längst med strandpromenaden, mellan sekelskifteshusen på gamla kurorten Lyckorna och förbi golfbanan, sträckan är ca 4 km.

 

Sociala medier

Facebook

Instagram

Tripadvisor

 

Fakturauppgifter

Organisationsnummer: 559062-4697

Fakturaadress: Anfasteröd 127, 459 91 Ljungskile

Bankgironummer: 5183-8571