Kontakt & bokning

Anfasteröd Gårdsvik hittar du mellan havsstranden och bergets fot i utkanten av Lyckorna, i Ljungskile. Ljungskile ligger 7 mil norr om Göteborg och hit finns goda förbindelser med tåg och buss. Vi ser fram emot ditt besök, hör gärna av dig med frågor till 0708-70 72 70 eller skicka ett mejl till info@anfasterod.se.

Varmt välkommen att boka din vistelse här:

Boka din vistelse här

Öppettider

Vårt hotellboenden har öppet 1 april – 30 september.

Campingen har öppet 20 april – 15 september.

Restaurangen har öppet dagligen från midsommar – 25 augusti.

Bastun är bokningsbar året om beroende på väder och vind.

Telefontider

Lågsäsong: April, Maj och September: kl. 9-17.

Högsäsong: Juni, Juli och Augusti: kl. 9-22.

Under de tider anläggningen är stängd har vi begränsat med personal och vi nås ibland via telefon men bäst via mail.

Hitta till oss

Anfasteröd Gårdsvik
Ljungs åker 112
459 91 Ljungskile
Sweden

Anfasteröd Gårdsvik, Ljungskile, Sweden

Förbindelser

Till Ljungskile

Ljungskile har goda förbindelser med Göteborg söderut och Strömstad norrut. Från Göteborg ankommer bussar och tåg till Ljungskile ungefär en gång per timme under dagtid. Tidtabellen hittar du på www.vasttrafik.se

 

Från Ljungskile till Anfasteröd Gårdsvik

Med buss

Från centrala Ljungskile går det att ta sig nästan hela vägen ut till oss med lokaltrafiken som opereras av Västtrafik. Hållplatsen närmast vår anläggning heter Hummervägen och ligger vid Lyckorna golfklubb. Från hållplatsen är det sen ca 1,2 kilometer kvar att gå till vår anläggning. Om ni önskar kan vi ordna med upphämtning vid stationen i Ljungskile.

 

Med cykel

Det går att hyra cykel hos LO Multisport i Ljungskile för att ta sig ut till oss. Det går även att hyra cyklar på plats. Cyklarna hyrs ut av Uddevalla Turism och bokas via www.boka.uddevalla.com Nycklar och hjälm får du där du valt att hämta ut cykeln efter att du genomfört bokning och betalning.

 

Med skärgårdsbåt

Ett annat alternativ för att ta sig sista biten ut till oss är att ta Skärgårdsbåten från Ljungskile båthamn, ca 500 meter från busstationen. Notera att den bara avgår en gång per dag.

Skärgårdsbåtarna, avgår även från Uddevalla dagligen under sommaren och är ett mycket trevligt sätt att ta sig till oss kollektivt från Uddevalla. Tidtabellen hittar du på skärgårdsbåtarnas hemsida: http://www.skargardsbatarna.com

 

Med egen båt

Kommer ni med egen båt finns ett fåtal gästplatser vid våra småbåtsbryggor. Förtöjning sker med stäv mot bryggans nock och med egen dragg. Max vikt är 2,5 ton. Vattenskotrar får ej förtöja vid vår anläggning.

 

Till fots

För den som vill vandra kan man gå Kuststigen ut till oss från Ljungskile. Sträckan går längst med strandpromenaden, mellan sekelskifteshusen på gamla kurorten Lyckorna och förbi golfbanan, sträckan är ca 4 km.

 

Sociala medier

Facebook

Instagram

Tripadvisor

 

Fakturauppgifter

Organisationsnummer: 559062-4697

Fakturaadress: Anfasteröd 127, 459 91 Ljungskile

Bankgironummer: 5183-8571