Säsongsplats hos oss

Ingen av våra campingtomter är den andra lik där de klättrar uppför bergets klippavsatser och platåer men den minsta gemensamma nämnare är havsutsikten. Vi har ca 200 säsongsplatser i varierande storlek, med både kommunalt vatten/avlopp, el samt oftast även täckning av vårt WiFi. Hos oss finns även bryggor med möjlighet till båtplats. Vi har under de senaste åren renoverat flertalet av våra servicehus och vi fortsätter förbättringsarbetet.  På anläggningen finns reception, restaurang, badbryggor, bastuflotte samt uthyrning av kajak, båtar m.m. Många säsongar hos oss för att de uppskattar lugnet med skogen och havet runt knuten.

Vår säsong för säsongscamping vara från andra fredagen i april till tredje söndagen i september. Under vintern finns det möjlighet att förvara sin vagn på plats.

Avgiften för sommarsäsongen varierar med platsen läge samt storlek. År 2023 är priset för hela säsongen från 19 600kr. Kostnaden för el tillkommer.

Är du intresserad av en säsongplats hos oss? Det finns fortfarande några platser kvar inför säsongen 2023. Maila oss i så fall på sasong@anfasterod.se.