Havsöringspremiär med markservicen fixad!

Testa havsöringspremiären in Ljungskile medans vi fixar markservicen! Oavsett om ni är storfiskare eller nybörjare ger fisket en naturnära och spännande upplevelse. Vi tipsar er om de bästa fiskeplatserna, lånar ut enklare fiskeutrustning och packar för en lunch vid lägerelden. Dagen avslutas med middag i stugan som vi förberett men ni tillreder själva. Ni somnar sen gott i våra stugor med hotellstandard.

Ljungskileviken lämpar sig ypperligt för havsöringsfiske och vi ordnar gärna med markservicen så att ni kan ägna er åt att fiska och ha det bra. Därför finns detta paket där vi ordnar med bäddade sängar, frukost, lunch och middag, enklare fiskeutrustning och tips på bra fiskeställen. Vill ni kan vi även ordna med båtar, fiskeguide och bad i vår vedeldade bastuflotte.

Fisket: Ljungskileviken och fjordarna innanför Orust lämpar sig utmärkt för havsöringsfiske med sina grunda bottnar där havsöringen letar sandmask och djupbranterna där de större fiskarna jagar sill. Dessutom mynnar flera öringsförande åar ut i viken. Detta i kombination med det skydd som Orust ger mot Skagerak gör viken till ett finfint fiskeställe. Vi delar med oss av våra fisketips och kartor på bra ställen att testa fiskelyckan för tillfället. Saknar ni fiskeutrustning finns enklare sådan att låna. På vår anläggning finns både möjlighet att rensa och frysa fisk och med jämna mellanrum har vi vår fiskrök igång.

Boendet: Ni bor bekvämt i våra mysiga och fräscha stugor vid havet. Vi har redan bäddad, frottén ligger framme och vi ordnar med slutstädningen. Precis som på hotell.

Maten: 

  • Vi packar lunchpaket åt er. (Vill ni även köpa med ved till en brasa, kaffekittel och marshmallows kan ni boka till det).
  • Till middag väljer ni ett av de alternativ vi förberett och tillagar i stugan.
  • Frukost leveras till er stuga

Möjliga tillägg:

  • Boka vår vedeldade bastuflotte!
  • Boka vårt grillpaket med ved till en lägereld, grillkorv och bröd, kokkaffe och marshmallows
  • Boka en eka med aktersnurra: Föredrar ni att fiska från båt eller vill åka till någon av öarna i viken kan ni hyra en eka av oss.