Välkomna till
Anfasteröd Gårdsvik

Mitt i Bohuslän, på en skogsklädd sluttning med innerskärgården i sin famn hittar du oss och en semesteridyll med hjärtat i vår historia, i naturen och i det familjära. Ta ett dopp i det salta havet, en tur med båt eller kajak, fiska, vandra, bada bastu och ät gott i vår restaurang. Du bor bekvämt i stuga med hotellstandard, som ett med naturen i våra inredda safaritält eller i ditt eget semesterhem på en av våra unika säsongsplatser.

Angående Corona-viruset

Vi vill informera er gäster om de åtgärder vi vidtagit för att förebygga spridningen av Corona-viruset för att ni gäster ska kunna vara trygga under ert besök hos oss.

För er som bokat en stuga hos oss kan vi berätta att alla våra stugor ligger på tryggt avstånd från varandra och har egen ingång och egen uteplats. Vi utför själva städningen av stugorna och har förstärkt våra städrutiner kraftfullt med bland annat ytterligare desinficering av ytor som man kan tänkas röra vid. Frukosten kommer vi tillsvidare att levereras i en korg till stugan och om ni önskar kommer vi och möter er vid stugan vid incheckning så att ni slipper passera receptionen.

Till er som kommer med eget campingfordon kan vi meddela att vi även förstärkt städrutinerna i våra servicehus med bland annat ytterligare desinficering av kontaktytor. Om ni önskar ordnar vi med in-checkning utan att ni behöver komma in i receptionen.

Vår restaurang håller öppet för er men önskar ni ordnar vi gärna med take-away till er stuga, eller ut till en vacker plats i naturen om ni föredrar. Det finns också flera matställen i närområdet som erbjuder hämtmat.

Vi som arbetar här håller oss uppdaterade om de senaste råden från myndigheterna och är extra noga med handhygienen. Givetvis stannar personal med förkylningssymptom hemma.

På samma sätt som vi gör allt för att ni som gäster ska kunna vara trygga önskar vi att ni som gäster hjälper varandra och oss. Skulle ni uppleva symptom under er vistelse som får er att misstänka att ni kan vara smittade av Corona-virus, besök inte några av de gemensamma utrymmena som servicehus eller reception. Kontakta oss via telefon så att vi gemensamt kan följa de instruktionerna vi får från hälsomyndigheterna.

För övrigt är allt som vanligt här ute på landet.  Havsluften är lika frisk som alltid, skogspromenaderna lika härliga och solnedgångarna lika vackra som vanligt. Snart är det dessutom havsöringspremiär och golfbanan öppnar. Vi påminner oss om att det fanns ett gott skäl till att det för över hundra år sedan anlades en kurort just här på Lyckorna!

Boka din vistelse

På Anfasteröd Gårdsvik bygger vi sedan 2017 en småskalig och personlig semesteranläggning. Vi är en familj som bokstavligt talat gräver där vi står och har stått i många generationer. Idag kan vi stolt göra gårdsviken tillgänglig genom en bredd av naturnära aktiviteter och bekväma boenden i historiska likväl som nya byggnader.

Läs mer, dröm och boka.

Vi ser fram emot ditt besök.

Varmt välkomna!

Hanna & Magnus med personal

Läs mer om