Guidad paddlingstur mellan musslor och badorter

Kom ut till oss på en unik kajaktur på havet med guidning i både kurorts-historia och modern musselodling, som avslutas med kustens godast moules frites. Ni bor bekvämt med helpension i våra hotellstugor. Paddlingsturerna avgår 20 maj, 3 juni och 17 juni år 2023.

Beskrivning av paketet: Efter incheckning hos oss varvar ni ner med en promenad längs havet eller ett bastubad med dopp i havet från vår vedeldade bastuflotte, innan ni avnjuter en tvårättersmiddag i vår restaurang vid havet. Ni sover gott i en av våra hotellstugor och nästa morgon levererar vi frukost till er stuga som ni avnjuter framför havsutsikten från ert köksfönster eller er altan. Klockan 10 möter ni upp er guide som ger er en snabb genomgång av kajakerna, säkerhet och dagens paddlingsrutt. Kajakturen tar er förbi vikens öar till musselodlingar och till kurorten Lyckorna. Er guide berättar om musslornas förtrollade värld, gångna tiders sillfiske och skeppsbygge. En och annan historia från förr om kurorten blir det garanterat också. Turen tar er vidare till Klocktornet på Lyckorna där ni avnjuter en lunch på Musselbaren innan ni paddlar tillbaks till er startpunkt. Ni beräknas vara åter ca kl 14.

Önskar ni ankomst på en lördag vänder vi på upplägget och ni börjar med paddling klockan 10 och avsluter med middag på kvällen innan ni övernattar hos oss.

Vänligen notera att detta är en tur för dig som redan är en van kajakpaddlare. Guidningen inkluderar inte att instruera hur man framför en kajak på ett säkert sätt utan det förväntas du redan klara av. Turen i sig inkluderar att korsa öppet vatten men är inomskärs och tempot är makligt för att njuta av omgivningarna

Detta ingår i paketet:

  • 1 nattes boende i hotellstuga med lakan och städning inkluderat
  • Frukost levererad till stugan
  • Tvårätters middag serverad i vår restaurang vid havet
  • 4 timmar guidad kajaktur inklusive kajakhyra
  • Lunch på Musselbaren

Möjlighet finns att boka till vår vedeldade bastuflotte och ni kan också förlänga med extra kajakhyra på ankomst-/avresedagen.

Notera att när ni bokar detta paket måste vi verifiera och bekräfta att det finns en guide tillgänglig. Turen kan inkludera upp till 8 personer i gruppen. Vill ni ha en privat guidning försöker vi gärna ordna det.